Видяно – софийските тротоари

Видяно пред блока

Наши читатели изпращат снимки на тротоарите в София

Много може да се изпише за качеството на уличните настилки, тротоарите и други общински съоражения в любимата ни столица. Качествени или не дотолкова, ние не можем да се ангажираме да кажем.

Все пак обаче, една снимка може да замести хиляди думи, затова искаме да ви покажем на какво „съкровище“ са се натъкнали наши читатели в София.

Плочки и тротоари в София
Плочки и тротоари в София

По-наблюдателните ни читатели веднага ще забележат няколкото различни вида плочки, използвани върху тази малка част от уличния тротоар, както и неуместното им поставяне около шахтата.

Видяно пред блока – тротоарни колчета

Рядкост или ежедневие са несполучливите тротоарни настилки в София? Споделете с нас в коментарите или пратете тази статия на приятелите си в социалните мрежи!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Видяно пред блока
Лято 2019 – само валежи?

Ще имаме ли лято тази година в България или само дъжд? Прогнозите за времето за лято 2019 в България за съжаление не са никак обнадеждаващи. Подобно на миналата година, се опасяваме, че ни чака едно дъждовно и хладно лято. Плановете за море някакси помръкват, гледайки прогнозите всяка вечер и новините …

Morska kotka v Burgas
Видяно пред блока
Забавна снимка – морска котка

Както знаете, в PredBloka.com се стараем да отразяваме актуални въпроси, но също така сме и почитатели на веселието и хумора. В този дух наши редовни читатели ни изпратиха следната снимка, направена в морската градина на Бургас. Ние шеговито наричаме тази снимка „морска котка“ и се размечтахме за лято, море, плаж, …

Видяно пред блока
Никол Шерцингер в провокативно видео с Хамилтън

Аматьорско видео с доста провокативно поведение от страна на Никол Шерцингер изтече в Интернет.