Лято 2019 – само валежи?

Ще имаме ли лято тази година в България или само дъжд?

Прогнозите за времето за лято 2019 в България за съжаление не са никак обнадеждаващи. Подобно на миналата година, се опасяваме, че ни чака едно дъждовно и хладно лято. Плановете за море някакси помръкват, гледайки прогнозите всяка вечер и новините за зачестилите наводнения и бедстващи селища.

Много медии „обещават“ доста дъждовен летен сезон, предимно в Западна България. Чуждестранни портали дават малко повече информация за проливни дъждове и градушки на Балканите. Синоптиците от портала “Accuweather” съобщават, че Сърбия, България, Гърция и Румъния попадат в зона, в която ще властва нестабилно време с чести атмосферни смущения от Средиземноморието.

Тези прогнози вещаят слаб сезон на родното черноморие, но и проблеми за земеделските производители, особено малките и средни частни земеделци, които разчитат на реколтата си за прехрана и парични средства.

Наши читатели ни изпратиха следното видео, задавайки си въпроса – ще има ли лято тази година в България?

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Видяно пред блока
Видяно – софийските тротоари

Наши читатели изпращат снимки на тротоарите в София Много може да се изпише за качеството на уличните настилки, тротоарите и други общински съоражения в любимата ни столица. Качествени или не дотолкова, ние не можем да се ангажираме да кажем. Все пак обаче, една снимка може да замести хиляди думи, затова …

Morska kotka v Burgas
Видяно пред блока
Забавна снимка – морска котка

Както знаете, в PredBloka.com се стараем да отразяваме актуални въпроси, но също така сме и почитатели на веселието и хумора. В този дух наши редовни читатели ни изпратиха следната снимка, направена в морската градина на Бургас. Ние шеговито наричаме тази снимка „морска котка“ и се размечтахме за лято, море, плаж, …

Видяно пред блока
Никол Шерцингер в провокативно видео с Хамилтън

Аматьорско видео с доста провокативно поведение от страна на Никол Шерцингер изтече в Интернет.