Най-добрите сайтове за потребителски продуктови ревюта

Tefal Mega 2 kg
Технологии

В днешно време огромна част от потребителите на Интернет правят поне по една онлайн поръчка месечно. Продуктите, които се поръчват в мрежата са от всякакво естество и задоволяват нуждите на широката милярдна аудитория в нет-а.

Взимането на решение за покупка на определен продукт от определено място е сравнително сложно и комплексно решение. Един от най-големите фактори печелещи доверието на онлайн купувачите са продуктовите ревюта базирани на мението на хора вече притежаващи въпросният продукт или имащи мнение за него
Но кои са сайтовете предлагащи реални ревюта на потребители и на кои може да се доверим? Ето и кратък списък със сайтове прелагаюи разнообразна информация и продуктови ревюта от първа ръка (едни от най-добрите според нас):

Амазон (Amazon.com) – може би най-популярния сайт за пазаруване онлайн, предлагащ оценки и ревюта на клиенти. Успехите на сайта и компанията Амазон превърнаха основателя й Джеф Безос в един от най-богатите и влиятелни хора в света.

Тест и Ревю (TestProductReview.com) – малък, но сравнително изчерпателен англоезичен сайт за продуктови ревюта и оценка на някои стоки. Предлага и спецификации на различни видове потребителска техника плюс потребителски снимки и видеа на продукти. Разглежданите продукти са от следните категории – телевизори, компютри, телефони, кухненска техника, друга потребителска техника и автомобили. Препоръчваме го заради обективността на мненията и оценките на разглежданите стоки.

eBay.com – абсолютната класика в онлайн пазаруването. Тук може да откриете всякакви сотки, като оценката се фокусира основно върху рейтинга и обслужването на продавача, а останалото са продуктово описание и спецификации.

Cnet – компанията е от много години на пазара и се фокусира най-вече над новите технологии.

Това е съвсем кратък списък от страници предлагащи ревюта и оценки на стоки. Надяваме се да ни остава време и ресурс да я обновяваме с нови попълнения.

Интересни насоки при избора на покупката на оригинален часовник (Ролекс)

Междувременно ще се радваме да разберем кои са сайтовете за ревюта на които се доверявате и защо? Благодарим предварително за всички обективни мнения и оценки!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагревател
Технологии
Качествени нагреватели – от къде да купим?

Тръбни електрически нагреватели – какво представляват, къде се използват и от къде да купим?

Телевизори Сони, Самсунг и ЕлДжи
Технологии
Телевизори Sony, Samsung, LG – проблеми и мнения

Информация за три от най-препоръчваните марки телевизори, но коя да изберем – Sony, Samsung или LG.

Google SEO
Интернет
Оптимизация за търсачки (SEO) – ръководство за начинаещи от Google

Оптимизация за търсачки (SEO) – ръководство за начинаещи от Google