Внимание – тежки зимни условия по път Е79

Е79 блокиран
Дочуто по света и у нас

Наши читатали сигнализират за тежки зимни условия по международен път Е79 в участъка между Видин и Враца

Силните снеговалежи от последното денонощие предизвикват затруднено придвижване по път Е79, особено в участъка между Враца и Видин. Този участък е известен с това, че след построяването на Дунав Мост 2 е изключително натоварен и често е с временни ограничения за движението поради пътнотранспортни произшествия, най-вече с ТИР-ове.

Някои от пътуващите с мнения във Фейсбук описват пътната ситуация като хаос и съобщават за непочистени и неопесъчени отсечки. За актуалното състояние на пътя прилагаме следното видео:

Пътна обстановка от последните часове Е-79 – видео

Призоваваме нашите читатели да ограничат пътуванията си в тази тежка пътна обстановка до минимум и само при наложителност.

Моля, сложете зимните гуми!

Лек път и карайте безопасно!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

YouTube проблеми
Дочуто по света и у нас
Услугите на Google се сринаха – YouTube и Gmail не работят

YouTube, Gmail и други услуги на технологичният гигант Google не работят.

жорж ганчев
Дочуто по света и у нас
Жорж Ганчев почина

Жорж Ганчев почина на 79-годишна възраст Известният политик, писател и спортист Жорж Ганчев е починал рано тази сутирн. Причината за смъртта му все още не е потвърдена, но нека припомим, че Ганчев премина през два инфаркта през миналата година. В социалните мрежи един от първите споделили тъжната вест бе режисьорът …

Дочуто по света и у нас
Новият сезон на Игра на Тронове – най-лошият досега?

Над 700 000 подписаха петиция за преправяне на последния сезон 8 на популярния сериал Игра на тронове Фенове от цял свят са толкова разочаровани от новия сезон на Игра на тронове, че пускат на шега петиция, искайки от сценаристите на сериала да преправят последния сезон. Неочаквано (или може би не) …